top of page
Amina 29.04.2009 - 17.05.2021
Her er vores dejlige Amina.

Hun er her 3 år gammel.

 

Hendes fulde navn er Schaploni’s Amina. Hun er en tæve fra vores første kuld hvalpe efter vores Janka og Ferdinand de la Richesse, vores A-kuld, der blev født d. 29.04.2009.

 

Hun er en livlig hund, der gerne vil være med hvor tingene sker, mener at hun skal “fortælle” om alting, er utrolig kærlig både overfor mennesker og andre dyr, bl.a. vores gamle hankat, som bliver modtaget som en meget savnet slægtning flere gange om dagen, når han kommer ind udefra. Hvis han kommer hjem med sår og rifter, er det Amina, der slikker og plejer dem, til de er helet.

 

Hun kan ikke se en stor sten eller en stabel brænde uden den skal bestiges, det kunne jo være det gav en godbid.  Hun elsker at “arbejde” på vores hjemme-agility-bane i haven, så flyver hun af sted og af samme grund går vi til agility træning med hende. Det er et stort hit og hun er rigtig i sit es.

 

Marts 2016 Amina flytter hjemmefra. 

I påsken 2016 er Amina flyttet til London og skal bo hos Mads og Mette, vores søn og svigerdatter. Hun er allerede faldet godt til og der vil komme billeder og historier om og fra hende jævnligt.

December -julesne 2009.

Amina i fuld firespring i den dejlige sne. Det er bedst, der hvor der ikke er saltet eller sneen skrabt væk – og så er det godt med en flex-line.

August 2009.

Aminas bror, Altid-Vaks bor heldigvis ikke så lang fra os, så vi /Amina ser ham tit. Når Vaks kommer på besøg er der liv og glade dage, de tumler og leger, men lægger sig også i en klump og sover som “i gamle dage”.

Juli 2009.  Aminas første sommerferie på Fanø uden de andre hvalpe!

Verden er stor og der er mange nye lugte! Så det er rart at søge tilflugt ved menneskeben når mor Janka springer kåd rundt, men Amina prøver ind i mellem om hun kan følge med.

Man bliver så træt af en tur til vandet og trænger til en lur, gerne så Amina kan mærke mor og derefter er hun klar til at dele tyggeben og holde øje med tingene i solen.

Her er Amina på sin første udstilling, hvor hun blev bedste baby i oktober 2009 i Års.
bottom of page