top of page

Bibi er 10 mdr på billedet

 

Hun blev født d. 10 juli 2010, på sommerens varmeste dag, – stakkels Janka. Hendes fulde navn er Schaploni Bibi Babette. Hun er fra vores B-kuld, hvor Janka blev parret med Excerno Saquis Does.

 

På billedet er hun 9 måneder gammel. Hun er flokkens charmetrold, der tager sin egen påtagede rolle, som den der varskoer os alle, meget alvorligt. Men så snart der er sagt OK, så er der ingen problemer. Hun elsker når der kommer gæster, for de må jo være kommet for at være sammen med hende. Som lille hvalp var det hende, der om aftenen, når hvalpene skulle have ro og vi ikke lige var ved dem, fandt ud af at kravle op af de stejle, glatte sider i hvalpekassen, ligge på kassens kant på sin lille tykke mave og så lade sig falde ned på den anden side. Hvorefter hun vandrede hen og fandt os, hvor vi så end var i huset. Hun er også den der, når flokken er sammen, afsøger et område for at se om alt er som det skal være. Men når roen falder på os alle, vil hun helst ligge, så hun selv i søvne kan mærke at vi er der.

 

Hvis vi før har haft en vandglad hund i Amina, så slår Bibi hende med flere meter. Hvis hun ser eller mærker et hav, en fjord eller bare en lille bæk er hun afsted. Ikke for at svømme, men hun bader og leger i vandet med stor fornøjelse.

 

Hun er blevet mor til sit første kuld hvalpe d. 19. juni 2013. Det er vores Kuld D. Det har hun klaret flot, hun er en super mor.

Bibi august 2023

,Vores Bibi er stadig smuk og dejlig. Hun er 13 år, i god form og klarer dagligt tur i skov eller ved strand. Hun løber gerne ved siden af cyklen, i hvert fald noget af turen, resten nyder hun fra ladet på cyklen. Bibi er oldemor til vores I-kuld.

Smukke Bibi august 2023_edited.jpg
Bibi november 2013
16-18 november 2012 – klubudstilling i Holland

 

Der går megen god hundetid med at vente… og vente… og vente….. inden man endelig kommer ind i ringen og bliver kigget på og rørt ved og skal have set på tænder og løbe pænt rundt sammen med andre hunde. – Men så får jeg også at vide at jeg er en smuk schapendoes – som om vi ikke synes det i forvejen !!!

16-18 november 2012 – klubudstilling i Holland

 

Schapenlund Zilmo blev BIR  (Bedst I Racen)  og Schaploni Bibi Babette blev BIM  (Bedst I Modsat køn) og vi kørte hjem med en masse flotte pokaler.

 

Bedste tæve i mellemklassen (15 -24 måneder)

Bedste tæver 1 og 2

Udstilling i Vejen d.31. juli 2011

 

Juniordag

 

Schaploni Bibi Babette blev BIM kun lige fyld 1 år og Camagis Quai blev BIR.

Så er Bibi kommet hjem fra juniordagen og er meget træt, så træt at hun godt kan falde i søvn i en stol, der er alt for lille.

bottom of page