top of page
Dea
Her er vores Dea. Født d. 19. juni 2013 i kuld D.  Schaploni Dea Dufine, ud af et kuld på 6 super dejlige hvalpe, der ligner deres forældre Schaploni Bibi Babette og Fanica Quando Qato. Hun er  selv blevet mor til to kuld, F (2016) og G (2017) og mormor til to kuld. H (2021) og I(2023)
Dea er charmerende, lærenem, morsom, dejlig, fræk – lige som en hvalp skal være. På billedet er hun 6 måneder – og er helt overbevist om at alle i huset, både de to- og de firbenede, selvfølgelig har hende som midtpunkt. Og det har vi (næsten) også.
7 måneder gammel
Nu er vi kommet til Fanø, er det så ikke meningen at vi skal ned på stranden og lege i blæsten???
6 måneder gammel
Her er jeg på en regnvåd trappe et par dage før jul – og så er jeg sammen med hele flokken Janka, Amina, Bibi og mig – Dea!
Og i haven sammen med min mor, Bibi.
5 måneder gammel
– udstilling i Holland 23-24 november 2014.
Første udstilling for Dea, hun tog det i stiv arm. En stor hal, 140 schapendoeser, mange nye lyde og lugte, men det gik fint, hun blev bedst baby tæve og bedste baby. To flotte pokaler, men Dea var mest interesseret i det gode tørrede kalveøre hun kunne gnave i bagefter.
Men det er nu også dejligt at hygge med Amina hjemme i kendte omgivelser.
4 måneder gammel
Jeg har fået besøg af min søster Siska, det er hyggeligt og vi har leget selv, men det ser da også meget spændende ud hos de voksne hunde.
– og så har jeg fået en legekammerat, som jeg sommetider møder og leger med, når jeg er nede ved fjorden alene.
3 måneder gammel

 

Jeg er ret modig, kommer ud alene, smager på verden (og havestolene!!!) – og hvis min nærmeste familie, mor, mormor og moster Amina passer på mig, så kan jeg jo godt slappe af – hjemme i haven.
– og “det store Vesterhav” er noget helt andet end Vejle Fjord!
2 1/2 måneder gammel

 

Jeg er kommet med på udstilling, ESS13, Europæisk Schapendoes Show 2013 (6-8 september). Der er mange mennesker, mange hunde, mange udstillingstelte, mange nye lugte.Jeg synes det er spændende at gå rundt mellem det hele. Jeg er nemlig for lille til at blive udstillet, så jeg står på sidelinien og alle vil så gerne snakke med mig. Dejligt!!!
2 måneder gammel

 

Så er alle mine søskende væk, jeg har min mor for mig selv – men jeg skal ud og opleve verden og… jeg skal sove alene, næsten.
bottom of page