top of page
Misha, Redningshund på flere måder.
Schaploni Beautiful Miss Misha – træner til at blive den første schapendoes-redningshund i Danmark!

 

Misha er kuldsøster til vores Bibi, fra hvalpekuld B 2010. Hun ejes af Merethe & Niels og deres to drenge Lasse og Peter og bor i Odense.

Misha som Merethes pelskrave
Misha - vores redningshund for kuld G, 2017

Misha og Mishas ejer, Merethe trådte til som frelsende engle, da vi pludselig stod med et kuld hvalpe på 5 dage og en hundemor der blev hasteindlagt, med noget der viste sig at være åbent mavesår. Misha var falsk drægtig og hun blev over en weekend, de små hvalpes nye mor, som gav dem tryghed og omsorg og som i løbet af et par dage også havde mælk til dem. Se mere om hendes liv som "reserve mor" under hvalpe, Kuld G.

Misha 3 mdr.

Misha hygger sig i sit nye hjem hos Merethe, Niels, Lasse og Peter.

Bibi og Misha fulgtes på deres første udstilling, hvor de begge fik SL og blev 1 og 2. Det var en hyggelig dag

Udstilling i Fredericia feb. 2011
Murbrokker er ingen forhindring – Misha under uddannelse til reningshund.

Redningshunden Misha træner de praktiske øvelser i sin uddannelse som redningshund og Merethe har bestået “grunduddannelsen i redning”.
Merethe Winther og hunden Misha er optaget på uddannelsen som redningshund under beredskabsstyrelsen – et korps under Forsvarsministeriet. Det er en uddannelse, som kræver mange timer – af de frivillige af slagsen.

“Det er sjovt og udfordrende, men også et intensivt forløb af teori og praksis,” siger Merethe og fortæller, at weekenderne går med ture til forskellige øvelsessteder rundt om i landet.Hver tirsdag træner de tre timer på brandstationens øvelsesterræn i Odense og desuden laver de rally en gang om ugen. For at kunne kalde sig “redningshund” skal Misha og Merethe op til en praktisk prøve, som Merethe regner med finder sted i løbet af 2013. Her skal Misha foretage eftersøgninger i tre forskellige ruiner og med tre forskellige sværhedsgrader. – Læs mere om Misha og hendes uddannelse i Dansk Schapendoes Klubs medlemsblad nr 2,3 og 4  2012 og i DKK’s HUNDEN nr 11 – november 2012 samt i Dansk Schapendoes Klubs medlemsblad nr 1, 2 og 3   2013.

bottom of page